BRANDING & REBRANDING

Servicii de branding, care includ realizarea de logo, alegerea fonturilor si culorilor potrivite pentru a facilita comunicarea corecta a firmei cu publicul tinta.

Servicii de branding, care includ realizarea de logo, alegerea fonturilor si culorilor potrivite pentru a facilita comunicarea corecta a firmei cu publicul tinta.

Conceptul de branding

Concept branding cu toate optiunile necesari identitatii unei firme.
Logo, carti de vizita, flyer, banner online, foi cu antete, plicuri, ambalaje, etichete, slogan si texte publicitare

Logo vitronic romaniaBranding, prin definiție, este o practică de marketing în care o companie creează un nume, simbol sau design care este ușor de identificat ca aparținând companiei. Acest lucru ajută la identificarea unui produs și la deosebirea acestuia de alte produse și servicii. Brandingul este important, deoarece nu numai că este o impresie memorabilă asupra consumatorilor, dar le permite clienților și clienților să știe ce să se aștepte de la compania dvs. Este un mod de a te distinge de concurenți și de a clarifica ceea ce oferiți, ceea ce vă face alegerea mai bună. Brandul dvs. este construit pentru a fi o reprezentare adevărată a cine sunteți ca afacere și a modului în care doriți să fiți perceput.


 

Motivul pentru care brandul este important pentru o afacere este pentru că este modul în care o companie primește recunoașterea și devine cunoscută consumatorilor. Logo-ul este cel mai important element al brandingului, în special în ceea ce privește acest factor, întrucât este în esență chipul companiei.

Standarul de calitate a serviciilor

Avan o experienta de peste 30 de ani in domeniu, putem sa va oferi servicii de cea mai inalta calitate.

Inregistrae marca la OSIM

Va oferim suport in vederea intocmirea dosarului si obtinerii inregistrarii marcii dumneavoastra la OSIM

Crearea de identitate vizuala

Preluam si proiecte mai vechi pentru a le readuce pe piata. De la LOGO DESIGN, inregistrarea domenii web, hostingul este asigurat de firma noastra. Asiguram toate  serviciile conexe.